Délelőtti 5 alkalmas Mini Csoportos Önfejlesztő Kaland legfeljebb 4 fő részére 2018. május 16-tól június 13-ig!


Szeretnél kikapcsolódni, és feltöltődni?

Szeretnéd jobban megérteni a problémáidat?  

 

A megoldás ott van a rajzaidban, én pedig segítek neked abban, hogy a problémáid, és a megoldások is  láthatóvá váljanak!

Ehhez nem kell sem rajztudás, sem művészi véna, ha eddig csak pálcikaembereket és karikákat rajzoltál, az sem akadály! 🙂

 

Bármit teszel, abban megmutatkozik, hogy ki vagy Te, de amikor szabadon alkothatsz, akkor szemmel láthatóvá válnak, a problémáid, és ez már egyenes út a megoldáshoz. .

A művészetterápiás  – art coaching foglalkozások során, prémium eszközökkel és anyagokkal, rajzolva (ceruza, szén, olaj- és porpasztell), akár festve (akvarell, tus) vagy agyagozva átélheted az alkotás felszabadító erejét, miközben megláthatod a válaszokat életed kérdéseire.  

A tematikus alkotást beszélgetéssel egészítjük ki annak érdekében, hogy minél teljesebb élményben legyen részed.

Az alkalmak két – három órásak, azért, hogy a hétköznapoktól eltérően úgy tudj belemerülni az alkotásba, hogy ne kelljen közben az órádat nézned. Itt senki sem fog siettetni!

Hiszem, hogy mind az alkotáshoz, mind ahhoz, hogy ki tudjunk kapcsolódni a mindennapok rohanásából, és kapcsolódni tudjunk egymáshoz, időre van szükség, amit itt mindenki megtapasztalhat.

A csoport 3-4 főből áll a bensőséges hangulat biztosítása miatt, és azért, hogy személyes figyelem jusson rád, valamint a személyes reflexiókra is bőven legyen elég idő.

Gyere, és kapcsolódj ki egy támogató környezetben, és ismerd meg önmagad az alkotáson keresztül!

A foglalkozásokra hetente szerda délelőttönként 10:00 – 13:00 óra között kerül sor 2018. május 16. és június 13. között.

A tanfolyam alkalmai: 2018. május 16., 23., 30., június 06., 13.

Helyszín: 1134 Budapest, Dózsa György út 150. (az M3 Metró Dózsa György úti megállójától 200m)

A csoportot vezeti: Dr. Adamkó Erna – komplex művészeti terapeuta, mentálhigiénés és szervezetfejlesztő tanácsadó, mediátor

A csoport foglalkozások díja: 13.500 Ft/alkalom/fő.

Az ár tartalmazza a felhasználásra kerülő valamennyi eszközt és anyagot, valamint tea és kávéfogyasztást, illetve rágcsálnivalókat az alkalmak során.

EARLY BIRD KEDVEZMÉNY!!! Ha 2018. április 30. előtt átutalod a tanfolyam teljes díját a lenti bankszámlára, akkor a tanfolyam díja 62.000 Ft!

Regisztráció:

  1. lépés: Utald át a tanfolyam díjának 50%-át (33.750 Ft-ot) legkésőbb 2018. április 30-ig a következő bankszámlára:

Dr. Adamkó Erna

11670009-56434101-70000001

A „Közlemény” rovatban jelezd, hogy a 2018. májusi szerdai művészetterápiás csoportban való részvételre jelentkezel, és írd oda az e-mail címedet is!

Mivel nagyon kis csoportról van szó, csak az előleg átutalásával tudod biztosítani a helyed a csoportban!

  1. lépés: Kapsz egy visszaigazoló e-mail-t a regisztrációdról, és a befizetésről.
  2. lépés: Utald át a tanfolyam díjából fennmaradó összeget a fenti bankszámlára legkésőbb 2018. május 16-ig.

Vedd figyelembe, hogy a regisztrációd mindaddig nem végleges, amíg a díj 50 %-ának befizetése meg nem érkezik! A befizetett összeg vissza nem térítendő, mert ezzel foglalod le a helyed a csoportban.

További információkért a módszerről, és rólam, kérlek,  keress meg az erna.adamko@gmail.com e-email címen, vagy a +36 30 624-3945 telefonszámon.