ErnART – Coaching és Tanácsadás


 

 

 

A coaching folyamat egy belső utazás, amelynek során a személyes fejlődésedet támogatva kísérlek az utadon, és közelebb segítelek önmagad megértéséhez és problémáid megoldásához.

 

Életterületek amelyek jól megközelíthetők a coaching és a mentálhigiénés tanácsadás eszközeivel:

  • önismeret és önbizalom fejlesztése
  • újra és újra felmerülő életesemények, destruktív kapcsolati vagy egyéb minták megértése és megváltoztatásának előmozdítása
  • elakadt helyzetekből való elmozdulás
  • hatékony konfliktuskezelési stratégiák kifejlesztése

 

A coaching üléseken 1 órás alkalmak keretében lépésről lépésre haladva fogalmazzuk meg céljaidat, és járjuk végig a hozzájuk vezető utat. Tanácsadóként és coach-ként ahhoz tudlak hozzásegíteni, hogy újra rátalálj belső erőforrásaidra, és új szemszögből tekintve a problémákra közösen megtaláljuk a Te válaszaidat életed kérdéseire.

Ha pedig kevés az időd, vagy egyéb  okból nem tudsz eljönni az alkalmakra, akkor Skype-on keresztül is megtarthatjuk az üléseket.

2020. júliusától  coaching, art coaching és tanácsadási tevékenységet kizárólag oktatói, tudományos vagy művészeti tevékenység keretében, valamint közvetítői eljárásban közvetítői tevékenység (párkapcsolati, munkahelyi, gazdasági vagy válási mediáció) során, illetve üzletviteli tanácsadás során gyakorlok!