Online művészetterápiás és art coaching csoport indul április 14-én és 16-án!


Egyedül érzed magad? Szorongsz a bizonytalanság és a hirtelen változások miatt? Túl sok az üres óra, máskor pedig nem tudsz kikecmeregni a rád zúduló feladatok terhe alól? Nehéz leállni? Hiányzik a kapcsolódás másokkal?

Próbáld ki online a művészetterápiát és kapcsolódj másokhoz az alkotáson keresztül!

Időpontok

Április 14. – Május 05.

keddenként 10:00 – 13:00

Első alkalom 2020. április 14. 10:00

 

Április 16. – Május 07.

csütörtökönként 18:00 – 21:00

Első alkalom 2020. április 16. 18:00

A művészetterápia lehetőséget ad arra, hogy a közös alkotás révén kapcsolódj másokhoz, és közösségként egymást támogatva Te is segítséget kapj a mostani helyzet kihívásaival való megküzdéshez, megtaláld az erőforrásaidat, és lendületet vegyél a továbbiakhoz. Mindeközben pedig az alkotás kiszakít a négy fal közül, és olyan helyekre repít, amilyenekre csak akarod.

Ha kíváncsi vagy, hogy mit adhat a művészetterápia online, nézd meg a 14 napos Alkotó Kihívás résztvevőinek alkotásait és visszajelzéseit itt: https://www.facebook.com/events/2250054698636705/

Hogyan zajlanak az alkalmak, most, hogy nem is tudunk találkozni?

Ebben a speciális helyzetben a találkozókat online tartjuk, és amiatt sem kell aggódnod, ha elsőre úgy tűnik, hogy papíron és ceruzán kívül semmid nincs otthon, amivel alkotni tudnál. Ezek a foglalkozások a mindenkiben benne rejlő kreativitásra építenek (mindenkiben benne van tényleg! J), így sem rajztehetségre, sem különleges eszközökre nincs szükség! Az otthon talált eszközökből, anyagokból alkotunk, bármi szóba jöhet, és majd meglátod milyen frissítő lesz új szemszögből ránézni a jól ismert környezetedre, és alkotásra használni!

Miért érdemes csatlakozni?

A közös alkotás folyamata segít kiszakadni a mindennapok problémái közül, segít kifejezni az érzéseidet, energiával tölt fel, ez pedig csökkenti az általános stresszt és szorongást.

Emellett pedig olyan közösséget hoz létre, ahova fordulhatunk problémáinkkal, amire nagyobb szükségünk van most, mint bármikor máskor. Az alkotások kapcsán megosztjuk egymással érzéseinket, gondolatainkat és támogatjuk egymást a nehézségekkel való megküzdésben, miközben tanulunk saját magunkról is.

A jelentkezéssel és a további részletekkel kapcsolatban keress bátran telefonon vagy üzenetben!

Dr. Adamkó Erna

komplex művészeti terapeuta

mentálhigiénés és szervezetfejlesztési tanácsadó

mediátor

+36306243945

erna.adamko@gmail.com

www.ernart.hu

https://www.facebook.com/ernart.muveszetterapia/

https://www.facebook.com/ernartcoaching/