Nyílt Napok – Beszélgetés a művészetterápiáról


Érdekel a művészetterápia, de nem tudod, hogy pontosan mi az? …. Mit csinálunk az alkalmakon, és hogyan működik? … Miben segít ez?…

Ha érdeklődsz, de nem tudsz róla eleget… Ha nem vagy biztos abban, hogy ez neked való….  Vagy csak szeretnél egy érdekeset beszélgetni a kreativitás, a művészet és a lélek kapcsolatáról…gyere el valamelyik ingyenes nyílt napomra :

Nyílt Napok

augusztus 24-én (péntek) 15 órakor és

szeptember 01-jén (szombat) 13:30 órakor

a Vár Bistro-ban 1014 Budapest, Dísz tér 8.

 

Beszélgetni fogunk arról, hogy a kreativitáson és a művészeten keresztül hogyan kerülhetünk kapcsolatba legbelső lényünkkel, és válaszolok a művészetterápiával kapcsolatos  kérdéseitekre.

A beszélgetés után pedig együtt megnézhetjük Frida Kahlo kiállítását a Magyar Nemzeti Galériában. A művész képein keresztül ráláthatunk arra, hogy egy művész hogyan tudja az önkifejezést öngyógyító eszközként is használni.

Ha szeretnél jönni, kérlek, regisztrálj e-mail-ben az erna.adamko@gmail.com e-mail címen, és írd meg, hogy melyik időpontra szeretnél jönni! Mivel 10-10 fő a maximum létszám, kérlek, várd meg a visszaigazoló e-mailt a regisztrációdról!

Találkozunk augusztus 24-én vagy  szeptember 01-jén! 🙂