Egy Éves Alkotó-Feltöltő-Önismereti Kaland kezdődik 2018. szeptemberében!


Szeretnél időt szánni magadra és feltöltődni?

Szeretnéd kibontakoztatni a kreativitásodat miközben jobban megérted életed történéseit?

Szeretnél a tagja lenni egy támogató csoportnak?

 

Az életeddel kapcsolatos kérdéseidre a válaszok mindig ott vannak benned és a rajzaidban. Én segíthetek a problémákat feltárni, és a megoldáshoz vezető utat láthatóvá tenni.

Bármit teszel, megmutatja azt, hogy ki vagy Te. Azonban ha szabadon alkotsz, eközben megtalálhatod belső erőforrásaidat is, és ezekből feltöltődve a képeid elvezethetnek azokhoz a megoldásokhoz, amiket keresel.

Ehhez nem kell sem rajztudás, sem művészi véna, ha eddig csak pálcikaembereket és karikákat rajzoltál, az sem akadály! 🙂

A művészetterápiás-art coaching foglalkozások során, válogatott prémium eszközökkel és anyagokkal, rajzolva (ceruza, szén, olaj- és porpasztell), festve (akvarell, tus) vagy agyagozva átélheted az alkotás felszabadító erejét, miközben megláthatod a válaszokat életed nagy kérdéseire is.  

Minden óra egy témakört jár körül több szempontból megközelítve, hogy minden kis részletre fény derüljön.

A tematikus alkotást beszélgetéssel egészítjük ki annak érdekében, hogy minél teljesebb élményben legyen részed.

Az alkalmak hetente egyszer két – három órásak, azért, hogy a hétköznapoktól eltérően úgy tudj belemerülni az alkotásba, hogy ne kelljen közben az órádat nézned. Itt senki sem fog siettetni!

Hiszem, hogy mind az alkotáshoz, mind ahhoz, hogy ki tudjunk kapcsolódni a mindennapok rohanásából, és kapcsolódni tudjunk egymáshoz, időre van szükség, amit itt mindenki megkap.

A csoport 4-6 főből áll a bensőséges hangulat biztosítása érdekében, és azért, hogy személyes figyelem jusson rád, valamint a személyes reflexiókra is bőven legyen elég idő.

Gyere, és kapcsolódj ki egy támogató környezetben, és ismerd meg önmagad az alkotáson keresztül!

Az első két alkalommal a csoport még nyitott, kipróbálhatod magad, és eldöntheted, hogy velünk tartasz-e az egész kaland során. A második alkalom után válik véglegessé a csoport.

Órarend:

Heti vagy kétheti foglalkozások a csoport megegyezése szerint!

  1. csoport: Csütörtökönként 13:00 – 16:00 (első alkalom: 2018. szeptember 13.)
  2. Legalább 4 jelentkező esetén más időpontban is indulhat csoport igény szerint

 

Helyszín: 1134 Budapest, Dózsa György út 150. (az M3 Metró Dózsa György úti megállójától 200 m)

A csoportot vezeti: Dr. Adamkó Erna – komplex művészeti terapeuta, mentálhigiénés és szervezetfejlesztő tanácsadó, mediátor

Az ár tartalmazza a felhasználásra kerülő valamennyi eszközt és anyagot, valamint tea és kávéfogyasztást, illetve rágcsálnivalókat az alkalmak során.

 

További információkért a módszerről, és rólam, kérlek,  keress meg az erna.adamko@gmail.com e-email címen, vagy a +36 30 624-3945 telefonszámon.